Home Storage & Organisation

Tasker 50stk Boble Afsendere Polstrede Konvolutter Foret Poly Mailer Selv Tætning Pink Courier Bag Borsa Per Corriere

Rating
kr68.25 kr27.98

50stk Boble Afsendere Polstrede Konvolutter Foret Poly Mailer Selv Tætning Pink

Produkt at sælge punkter:

1.Disse mails kan tilføje en po p af farve til mail og skiller sig ud fra resten, er ganske forskellig fra standard.Dine kunder vil se frem til den charmerende hvid kuvert med posten.De polstrede afsendere er let mail indhyller, vil ikke tilføje til din forsendelses omkostninger.

2.Rivestyrke Konvolutter: Dette polstrede konvolutter er med slidstærk og robust overflade, virker fantastisk i stedet for papir versioner, der river med skarpe,tunge, eller underligt formet produkter.Også lavet med flere lag polyethylen plader, giver en fremragende beskyttelse til forsendelse.

3.Mp-Boble Nyhedsbreve: Du kan bruge disse til at mail kosmetik, malerier, mode, tilbehør, smykker, medicin, frø og løg, og en masse mere.De er polstret nok til at beskytte skrøbelige ting under forsendelse.Lamineret på toppen gør det muligt at montere selvklæbende frimærker og adresse etiketter nemt.

4.Selv-Klæber Konvolutter: Den Hvide poly boble afsendere komme med en selvklæbende børnesikret lukning.Når kuverten er blevet lukket, kan den ikke åbnes uden synlige tegn på indbrud.Den glatte overflade af nyhedsbreve gør det nemt at holde frimærker og adresse etiketter.

Specifikation:

Farve: Pink

Størrelse:(11x15+4)(13x15+4) (15x18+4) (15 x 20+4) cm, Pakke med 50.

Materiale: Nyt materiale PE + Pearl film

Indeholder:

50stk Boble Polstrede Konvolutter

  • Form: Bag Kompression Type
  • Materiale: Plast
  • Gældende Plads: Bag Døre/Vægge
  • Mønster: Flad Type
  • Model-Nummer: no
  • Bruger: Værktøjer
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)